Fii ce vrea el, cand vrei tu.

Bărbații sunt ca niște copii sub brad, în dimineața de Crăciun. Ei iau ce le oferi. Dacă te mulțumești cu un ce bună esti și razi indiferenta în fata unui sincer ești foarte frumoasa într-o dimineață târzie, doar asta vei primi.

Un bărbat are nevoie de o femeie pentru a fi bărbat. Dacă el este porc, înseamnă că și tu ești scroafa. 

Pierde pretentiile de prima donna wanna be, nu ai nimic de oferit, doar îți folosești trupul pe post de munitie. Și este dreptul tău, dar nu fi ipocrita. Fii pregătită sa varuiesti din nou pentru ca vei plange când trupul iti va fi folosit împotriva ta, la primele semne de celulita, sau când ai scăpat la o shaorma în Dristor, în toiul nopții, saptamana trecuta după ce te-ai îmbătat și ți-ai făcut tot neamul de ras.

Arata-i unde, supara-te si reproseaza-i cand greseste. Un barbat adevarat invata. Restul pleaca.

Multumeste-i, alinta-l, iubeste-l, razi de el, dar nu uita sa razi si cu el. Ajuta-l sa se simta puternic si adu-i aminte cat este de frumos. Te va iubi intotdeauna.

Fii ce vrea el, cand vrei tu. Fii copilul care ii alearga prin suflet si femeia care paseste alaturi de el, fii doamna lui in societate si curva lui in dormitor. Fii tu barbat cand el cade si iti va fi barbat pentru totdeauna.

Provoacă-l, fii timida, lasă-l sa te descopere, enervează-l când te ascunzi. Un bărbat adevărat va veni sa te găsească, isi va dori sa te cunoasca. Zâmbește-i provocator și doboară-l cu o privire. Un bărbat adevărat se va ridica și te va supune; te va face sa te simți cea mai mica, dar cea mai îndrăgostită, în timp ce fericirea iti îmbracă trupul, ochii, buzele, totu-ti.

Arăta-te nemachiata după o noapte nedormita din te miri ce motiv. Arăta-i defectele chipului tău obosit. Te va iubi și cu cearcăne. Pentru ca nu s-a uitat nimeni, asa, niciodată, la el!

Nu ii vinde fond de ten pe chip de femeie, ala e pentru sexul frumos. Nu ii vinde frumusețea perfecta pe chipul tau, aia e pentru media și pentru prostii care te fluiera pe strada. El te va iubi asa imperfecta cum ești. Pentru ca, înainte de toate, un bărbat adevărat s-a folosit de si ți-a iubit mintea și de abia mai apoi trupul.