Pentru tine, suflete!

Lasa lacrimile sa te dezbrace de machiaj si lasa loc sentimentelor sa te imbrace in simturi. Dezabraca-te de lacrimi, lasa rimmelul sa curga, nu-l sterge, e singurul mod prin care mai simti ceva. Nu ai mai simtit nimic demult, femeie! Nici frigul nu iti mai intra prin oase. Dar de unde atata caldura?

Nu ii poti face pe ceilalti responsabili pentru (ne)fericirea ta. Ai alergat atata timp, ai obtinut tot ce ai vrut si acum iti scapa tot printre degete ca sangele prin vene. Ai o sugativa? Foloseste-o inainte sa lasi doar o dara murdara in urma ta. Acum arunc-o.

Cand a fost ultima oara cand ai zambit sincer, cand nu ai pretins fericirea, ci ai simtit-o prin venele prin care odata iti curgeau sentimente? Zi si tu ca esti bine si multumita, cea mai fericita in dimineata asta. De ce nu ai fi?

Stiu, te simti mica si neimportanta, fara nimic de oferit, dar esti mai mult decat atat. Nu te dezbraca in fata mea de toate secretele, nu vreau sa fiu ranita. Dar iti spun ca tie ti-e rusine sa te indragostesti. Ce spui? Frica? Prostii, iubirea si frica nu dau bine in acelasi context, copila. Indragosteste-te in fiecare de zi de ceva, reindragosteste-te daca trebuie, dar nu renunta.

Numai cei slabi renunta. Tu nu stii sa iti rezolvi problemele, doar fugi de ele. Shh, eu vorbesc.

Te doare, zici? Las’ sa doara, asa simti ca traiesti. Du-te, baga piciorul in acceleratie, plangi, tipa, injura dar nu lua decizii. Deciziile luate in astfel de momente sunt cele mai proaste si le vei regreta.

Priveste-ma. Ma recunosti? Nu?

Nu, pentru ca nu te-am cunoscut vreodata.

Fa cunostinta cu fata parintilor tai, sotia sotului tau si mama copilului tau.

Bine ai venit, suflet fericit! Acum te las sa te joci.